X

Financování bydlení bez jediné starosti

V dnešní době existuje nespočet nebankovních společností i samotných bank, které nabízí úvěry všeho druhu. Některé úvěry jsou výhodnější, některé naopak méně, avšak jedno zůstává skutečností naprosto vždy – bez ohledu na to, o jaký úvěr se jedná, vždy jde o splácení, které může někoho nemile překvapit. Z tohoto důvodu existuje registr dlužníků, který určuje, zdali je klient spolehlivý nebo nikoliv. Do tohoto registru nahlíží jak banky, tak nebankovní společnosti, avšak povětšinou se zcela jiným účelem. Zatímco banky budou hledat záminku pro to, aby Vám nepůjčily, nebankovní společnosti naopak budou používat registr dlužníků jako nástroj k ideálnímu nastavení Vašeho úvěru.

Proč složitě, když to jde jednoduše?

Pokud máte zkušenost s nebankovní společností, pak určitě víte, že nebankovní hypotéky bez registru je možné získat velmi snadno. Naopak v případě banky je získání úvěru mimořádně složité. Nejenom, že musíte dokázat, že na splácení budete mít peníze, ale také budete kontrolováni právě na základě registru dlužníků. Je proto lepší se těmto nepříjemnostem vyhnout, a to právě tak, že využijte služby nebankovní společnosti.

5 důvodů, proč nebankovní společnost nabízí lepší úvěry:

  • Nastavení úvěrů probíhá na míru Vašim požadavkům a potřebám
  • U nebankovní společnosti máte zpravidla benevolentnější přístup
  • Menší nároky na splácení a větší možnosti nastavení splátek
  • Velký výběr společností, které se liší samotným systémem poskytování úvěrů
  • Možnost využít jak klasickou hypotéku na bydlení, tak americkou hypotéku

Jestliže je Vaším cílem získat úvěr, kterým byste mohli zaplatit své nové bydlení nebo byste naopak ocenili úvěr, kterým byste si mohli splnit své sny ve smyslu dovolené a podobně, určitě je zajímavou volbou nebankovní společnost s dostatečně bohatými zkušenostmi a dobrými referencemi.

:
Related Post