X

Americká hypotéka bez dokládání příjmů

Vstoupíte-li do banky a víte, že máte malý příjem, pak vás zde zřejmě nečeká nic příjemného. Už ten pocit, že si připadáte, jako kdybyste sem nepatřili, není zrovna dvakrát příjemný. Nechtějí Vám půjčit peníze? Nesplňujete podle nich některá kritéria? Banky mají přísné mechanismy, jak posuzovat dané klienty. Nejvíce je zajímá vaše bonita. To znamená, že zkoumají registry dlužníků. Dívají se, jací jste plátci. V registru vidí všechny opožděné platby nebo i ty, které máte nezaplacené. Stačí jedna opožděná platba třeba i o jeden den a už od banky neuvidíte žádné peníze. Pak vzniká problém, ale není to neřešitelná situace. Pomohou vám nebankovní instituce, kterých se složité a tvrdé bankovní podmínky až tolik netýkají.

Americká hypotéka bez dokládání příjmů umí malé zázraky. My se totiž zajímáme o klienty individuálně a podle toho se také snažíme s našimi klienty jednat. Proto u nás nenajdete žádnou kalkulačku na výpočet, protože se zaměřujeme vždy na konkrétní případ, který vyřešíme tak, aby daný klient byl spokojený se splátkami, měl na své vlastní živobytí, mohl splácet a žil „normálním životem“ jak se sluší a patří a nedostával se do hlubších problémů, mezi neplatiče splátek, nebo až k exekucím.

Pro nás je prioritou číslo jedna, abyste mohli splácet

Pomůžeme vám v kontrole vašich finančních prostředků. Jakmile všechno budete mít pod kontrolou, věřte, že se opět budete cítit lépe. Nesnažíme se naše klienty „sedřít z kůže“, aby vám nic nezbylo. Snažíme se vždy o to, abychom úvěr nastavili tím způsobem, abyste mohli žít v podstatě normálně běžným životem a mohli si dopřát vše, co potřebujete a chcete, a každý měsíc měli na splátku a díky tomu měli příležitost splácet své dluhy.

Americkou hypotéku bez dokládání příjmů poskytujeme pro podnikatele, kteří finanční prostředky vloží do svého podnikání. Ostatním klientům, které naše odvětví běžně nazývá jako spotřebitele, zprostředkujeme jiné financování a to s úrokem od 3% p.a v rámci spolupráce s našimi partnery. Díky tomu nikdy nepřijdete o veškeré výhody, které vám budou vždy přiděleny, když si vyberete právě naší společnost.

:
Related Post