X

Když chcete hypotéku, připravte si doložení příjmů

Vidíte to v takřka každé reklamě na nebankovní úvěry. Získejte hypotéku bez doložení příjmů a podobné upoutávky Vás mohou velmi jednoduše zlákat. Jenže jaká je skutečnost? Myslíte si, že je možné získat úvěr v hodnotě několika milionů i bez toho, aby si daná společnost prověřila, že budete schopni splácet? Myslete na to, že v dnešní době to zkrátka tak jednoduché není. Chcete-li úvěr, se kterým budete spokojeni, je nutné pro něj něco udělat. V tomto případě to bude doložit své příjmy a ukázat nebankovní společnosti, že na splácení úvěru máte peníze. Jakmile to uděláte, nic nebude bránit získání Vámi vytouženého úvěru.

Se starostmi, ale přesto jednoduše

Ačkoliv jste se nyní možná dozvěděli, že úvěr není možné získat bez toho, abyste dali vědět o svých příjmech, možná Vás uklidní, že i přes nějaké dokládání je možné získat úvěr velmi snadno. Takový výpis Vašich příjmů totiž nemusí být ani obsáhlý, ani nemusí splňovat nějaké náročné požadavky. Naopak, stačí dát dané společnosti pouze jistotu, že budete schopni splácet, a rázem Vás nemusí nic jiného trápit.

S kvalitním úvěrem ke spokojenému životu

Když budete moci získat kvalitní úvěr, určitě se celý život rázem vylepší. Nemusí jít přitom o hypotéku na bydlení, ale můžete si vzít i americkou hypotéku. Volba záleží jenom na Vás, avšak důležité je vědět, že získat úvěr v dnešní době není tak jednoduché, že byste mohli mít několik milionů korun na svém účtu během krátké chvíle, třeba jednoho dne. Naopak, proces schvalování může trvat, avšak u nebankovní společnosti máte takřka stoprocentní jistotu, že zdánlivá hypotéka bez příjmu bude Vaše.

Co obnáší doložit příjmy?

  • Doložit pracovní smlouvy a výplatní pásky
  • Získat rozhodnutí o přidělení dávek
  • V případě podnikatelského úvěru doložit faktury
  • Shromáždit nájemní smlouvy, díky kterým získáváte příjem z nájmů
:
Related Post