X

Získejte hypotéku i se záznamy v registrech

Pokud v každé nabídce čtete o tom, jak existuje možnost získání nebankovní hypotéky bez registru, pak je nutné brát tyto nabídky velmi omezeně a s velkou rezervou. Povětšinou jde totiž o zavádějící informaci, neboť takřka každá nebankovní společnost chce vědět, komu vlastně půjčuje. Výjimkou v tomto případě nebudou ani nebankovní společnosti, které jsou známé tím, že peníze u nich může získat skutečně každý. V tomto odvětví je nutné vědět, že nebankovní společnosti se snaží za každou cenu na poskytování úvěrů něco vydělat. Proto si nemohou dovolit schválit úvěr někomu, kdo si jej zkrátka nemůže dovolit, byť z libovolných důvodů.

Půjčte si za těch nejvýhodnějších podmínek

Zatímco banky využívají registry jako nástroj k odfiltrování nežádoucích klientů, nebankovní společnosti v tomto užitečném nástroji vidí něco zcela jiného. Právě nebankovní společnosti nahlíží do registru dlužníků velmi často, na základě čehož Vám mohou nabídnout ty nejlepší možné podmínky daného úvěru. Je proto zřejmé, že člověk, který neměl nikdy se splácením problémy, a proto nemá v registru žádné negativní záznamy, na tom bude o něco lépe než dlužník, který má se splácením problémy takřka pořád. Zde je však ten největší rozdíl oproti bankám, neboť u bank by takoví, takzvaně nebonitní klienti, neměli šanci získat úvěr, avšak u nebankovních společností je to opět jinak, a to příznivěji pro takové klienty

Schválení úvěru snadno a rychle

V této oblasti je velmi rozdíl, zdali chcete klasickou hypotéku určenou k financování bydlení nebo se rozhodnete pro moderní úvěr s názvem americká hypotéka. U první možnosti bude samozřejmě úroková sazba mnohem výhodnější než u druhého zmiňovaného finančního produktu. I na to je nutné ohlížet při žádostech o úvěr.

Proč hypotéku od nebankovní společnosti?

  • Jednodušší a rychlejší schválení
  • Mnohdy výhodnější podmínky při splácení
  • Vstřícnější přístup
:
Related Post