X

Když nedosáhnete na hypotéku u banky

Když si chcete vzít hypotéku či jiný druh úvěru, tak pochopitelně vedou vaše kroky v první řadě do banky. Jde o společnosti, které mají na finančním trhu tradici, vysokou důvěryhodnost a stabilitu. Poskytují svým klientům tolik potřebné běžné bankovní účty a také účty spořící.

S důvěrou se tedy na ně obracíte i se žádostí o úvěr a hypotéku a očekáváte další vstřícnost. Tady už jde o peníze banky, takže si dává banka velký pozor, komu je půjčí. A proto jsou podmínky pro získání hypotéky a úvěrů natolik přísné, že je nezíská každý. Důvodem k zamítnutí bývá obvykle záznam v registrech dlužníků nebo problém s příjmy.

Máte v takovém případě jinou možnost? Naštěstí ano. Na trhu jsou ještě společnosti nebankovní, které poskytují totožné produkty jako banky a patří k nim i nebankovní americká hypotéka.

Jde o hypoteční úvěr, který je bezúčelný, takže peníze můžete využít, na co jen chcete, a to třeba i na vyplacení dluhů. Nebankovní společnosti obvykle nelustrují záznamy v registrech dlužníků ani nepožadují vysoké příjmy. Jako záruka jim stačí zástava nemovitosti.

K vyřízení stačí většinou vyplnit online formulář a přiložit pár fotografií nemovitosti, které nemusíte být mnohdy ani přímým vlastníkem. Do 24 hodin dostanete odpověď a v případě schválení již do několika dnů máte peníze na svém účtu. Takže vás to bude stát mnohem méně času a zdržování než v bance.

Výše úroků je u každé společnosti individuální a vzhledem k tomu, že jde o hypotéku bezúčelnou, tak počítejte s úrokem vyšším, s čím se setkáte i v bance. Doba splatnosti bývá nastavena od jednoho roku až do 30 let, a to i s možností předčasného splacení.

Každou smlouvu a podmínky si před podepsáním řádně prostudujte a nenechávejte nic na náhodu, protože splácet budete závazek vy. A v každém případě je důležité pravidelné a včasné splácení.

:
Related Post