X

Nebankovní americká hypotéka

Potřeba peněz je fenomén, který hýbe světem a bez peněz raději ani nikam nechodit. Jsou totiž potřebné úplně na všechno a často i na splnění zcela základních a běžných potřeb jako je například bydlení, zajištění vozidla, studia dětem či jako start do podnikání nebo na vyplacení dluhů.

Jakmile na toto všechno peníze chybí, tak lidmi prochází zklamání a frustrace a vyskytují se nemalé problémy. Často i problémy s dluhy, které je nutné řešit a opět to nejde jinak než penězi.

Když se obrátíte na banku, tak na vás spustí spoustu svých požadavků a podmínek, které musíte splnit a jakmile něco z toho nesplňujete, tak máte smůlu a peníze vám nepůjčí. Často bývá problém ve výši příjmů a se záznamem v registrech dlužníků. V něm stačí mít jeden rest a už jste pro banky nežádoucí klient.

Naštěstí podobné produkty jako banka nabízejí i nebankovní společnosti a jedním z nich je nebankovní americká hypotéka.

Kromě toho, že je nebankovní, tak její účel spočívá v tom, že peníze z ní můžete využít na cokoliv. Jedná se totiž o úvěr bezúčelný a podmínkou je, tak jako i u běžné hypotéky, zástava nemovitosti.

Jak již bylo řečeno, úvěr je bezúčelný, takže si z peněz můžete pořídit nejen bydlení, ale také dovolenou, nové auto, zařízení, spotřebiče do domácnosti, dovolenou nebo vyplatit třeba dluhy a exekuce. Nebankovní společnosti totiž umožňují získání peněz i lidem, kteří se dostanou do takových potíží, že mají nemovitost v dražbě nebo potřebují vyplatit exekuce.

Podmínkou není ani náhled do registrů dlužníků a nějaký záznam není překážkou. Mnohdy nepotřebujete prokazovat ani svoje příjmy, protože je dostačující nemovitost, kterou ručíte. Může být však o to vyšší úrok nebo vám půjčí nižší částku.

Doba splatnosti je stejně jako u běžných hypoték maximálně na 30 let. Každá společnost má podmínky jiné a stojí za to si je předem prostudovat a porovnat s ostatními.

:
Related Post